Επαγγελματίας γραφείων παραθύρων συν το βασικό λογισμικό του 2019 για το PC

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κατασκευασμένος στις ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: γραφείο 2019 χρήσης διάρκειας ζωής υπέρ συν την έκδοση
Ποσότητα παραγγελίας min: 5PCS
Τιμή: Pls Contact us
Χρόνος παράδοσης: 1-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 100000/Month
Όνομα προϊόντων: Γραφείο 2019 υπέρ συν την πλήρη συσκευασία DVD υποστήριξη: 1PC/5PC
παράδοση: DHL UPS EMS FEDEX Γλώσσα: Υποστηρίξτε όλη τη γλώσσα
Αριθμό μοντέλου: Νεώτερο γραφείο 2019 Τύπος έκδοσης: 100% σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση Διαδίκτυο
Λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται: Παράθυρα Λέξη κλειδί: Microsoft Office 2019, γραφείο 2019/γραφείο 2019 μικροϋπολογιστών υπέρ, γραφείο 2019/επαγγελματίας σ
Έκδοση: επαγγελματίας, γραφείο 2019 Όροι πληρωμής: TT, Western Union, DHaget, Biction, γραμμάριο χρημάτων
Υψηλό φως:

Επαγγελματίας του MS Office 2019 συν το κλειδί

,

Βασικός κώδικας γραφείων 2019 παραθύρων

,

Κλειδί αδειών γραφείων 2019 υπέρ

Επαγγελματίας γραφείων δωρεάν κατεβάσματος συν του 2019 το βασικό λογισμικού κλειδί αδειών γραφείων 2019 υπέρ για το PC

 

Επαγγελματίας της Microsoft 2019 συν το λογισμικό συμπεριλαμβανομένου:

Επαγγελματίας γραφείων παραθύρων συν το βασικό λογισμικό του 2019 για το PC 0

Microsoft Word 2019

Τα εργαλεία δημιουργίας και αναθεώρησης κατάστασης προόδου στο Word καθιστούν τη δημιουργία των γυαλισμένων εγγράφων εύκολη. Το νέο πλακάκι ιδεών παρουσιάζει σχετικές βασισμένες στα συμφραζόμενα πληροφορίες από τον Ιστό μέσα στο Word.

 

Microsoft Excel 2019

Όταν τη διαχείριση δεδομένων και την ανάλυση, το Excel βασιλεύει ακόμα ανώτατος. Το γραφείο προγραμματίζει να κλωτσήσει τα πράγματα επάνω μια εγκοπή στην έκδοση του 2019 του λογισμικού.

 

Οι πελάτες πρέπει να αναμείνουν τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως οι νέοι τύποι, τα νέα διαγράμματα (όπως τα διαγράμματα χοανών και τους 2$ους χάρτες), η δυνατότητα να δημοσιεύσουν από το Excel στο βισμούθιο δύναμης (υπηρεσία επιχειρησιακού analytics της Microsoft), και οι αυξήσεις για PowerPivot και PowerQuery.

 

Άχρηστα να πουν, εάν το Excel είναι η αναμφισβήτητη συμπάθειά σας της ακολουθίας του Microsoft Office, τα προσδοκώμενα 2019 χαρακτηριστικά γνωρίσματα θα σας έχουν πιθανώς που εκρήγνυσθε στον ευτυχή χορό σας.

 

Microsoft PowerPoint 2019

Ενώ το PowerPoint είναι ακόμα μια από τις δημοφιλέστερες και ευρείας χρήσεως λύσεις παρουσίασης διαθέσιμες, υπάρχει αφθονία άλλες που την βλέπουν όπως χρονολογείται.

 

Προκειμένου να μείνει σχετική, η Microsoft έχει αναγγείλει τα σχέδια για να ενσωματώσει τα πιό προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα παρουσίασης στο γραφείο το 2019. Αυτοί περιλαμβάνουν τα πράγματα όπως τις ενισχυμένες ικανότητες Morph και ζουμ να ενισχυθούν να δημιουργήσετε μια περιπλοκότερη και δυναμική παρουσίαση.

 

Microsoft OneNote 2019

Συλλάβετε, οργανώστε, και μοιραστείτε τις ιδέες σας με τα ψηφιακά σημειωματάρια σπου μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε συσκευή. Βρείτε τα πράγματα γρήγορα με μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης που ακολουθεί τις ετικέττες σας, συντάσσει ευρετήριο τις δακτυλογραφημένες σημειώσεις σας, και αναγνωρίζει το κείμενο στις εικόνες και τις χειρόγραφες σημειώσεις.

Το άρθρο σε εφημερίδα με μαύρους χαρακτήρες, γράφει με πλάγια στοιχεία, υπογραμμίζει, δίνει έμφαση, παρεμβάλλει στα αρχεία, τις εικόνες και το πίνακας-σχήμα οι σημειώσεις που σας όπως σας θέλουν.

 

Εύκολα τα σημειωματάρια μεριδίου με τους φίλους, την οικογένεια, ή τους συναδέλφους έτσι τον καθέναν μπορούν να λειτουργήσουν μαζί στα σχέδια ταξιδιού, τους οικιακούς στόχους, ή τα προγράμματα εργασίας.

 

Microsoft Outlook 2019

Διαχειριμένος το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, το ημερολόγιο, οι επαφές, και οι στόχοι δεν είναι ποτέ ευκολότεροι. Η νέα προοπτική για τη Mac έχει την υποστήριξη ταχυδρομείου ώθησης έτσι το inbox σας είναι πάντα ενημερωμένο.

 

Η βελτιωμένη άποψη συνομιλίας οργανώνει αυτόματα το inbox σας γύρω από τις περασμένες κλωστή συνομιλίες, έτσι δεν θα κυνηγήσετε ποτέ για τα σχετικά μηνύματα πάλι. Και η νέα πρόβλεψη μηνυμάτων σας δίνει την πρώτη πρόταση ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακριβώς κάτω από την υπαγόμενη γραμμή, έτσι μπορείτε γρήγορα να αποφασίσετε εάν θέλετε να την διαβάσετε τώρα ή να επιστρέψετε αργότερα.

 

Εκδότης 2019 της Microsoft

Εύκολα δημιουργήστε, προσωποποιήστε, και μοιραστείτε ένα ευρύ φάσμα των επαγγελματικός-ποιοτικών δημοσιεύσεων. Ανταλλάξτε τις εικόνες με μια απλές έλξη και μια πτώση, ή προσθέστε τις εικόνες άμεσα από τα σε απευθείας σύνδεση λευκώματά σας. Χρησιμοποιήστε τα ειδικό εφέ για να κάνετε τις δημοσιεύσεις σας να ξεχωρίσουν.

 

Microsoft Access 2019

Η πρόσβαση είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για γρήγορα τις μηχανή αναζήτησης-βασισμένες στο εφαρμογές βάσεων δεδομένων που σας βοηθούν να διευθύνετε μια επιχείρησή σας. Το στοιχείο σας αποθηκεύεται αυτόματα σε μια βάση δεδομένων SQL, έτσι είναι ασφαλέστερο και εξελικτικό από πάντα.

 

Skype για την επιχείρηση

Να είστε παραγωγικότερος με να επικοινωνήσει και να συνεργαστεί εύκολα με άλλους στις διαφορετικές θέσεις. (Skype για τη επιχειρηματική εφαρμογή απαιτεί είτε Skype για το επιχειρησιακό υπηρεσία online είτε Skype για τον επιχειρησιακό κεντρικό υπολογιστή)

 

Ο επαγγελματίας της Microsoft το 2019 συν είναι η κύρια επιχειρησιακή ακολουθία παγκοσμίως. Σε αυτήν την νέα έκδοση του γραφείου το 2019, όλα τα προγράμματα έχουν ενημερωθεί με τα ισχυρότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και την καλύτερη ολοκλήρωση σύννεφων, που διευκολύνουν σας να ολοκληρώσεις περισσότερων στο λιγότερο χρόνο. Η λέξη το 2019, το Excel το 2019, το PowerPoint το 2019, η πρόσβαση το 2019, ο εκδότης το 2019, και η προοπτική το 2019 είναι όλες εδώ στο γραφείο το 2019. Πάρτε τα έγγραφα και τις παρουσιάσεις σας στο επόμενο επίπεδο. Με τον επαγγελματία του Microsoft Office το 2019 συν, παίρνετε όλα που χρειάζεστε για την επιχείρηση, αυτή η σημαντική βελτίωση του γραφείου έχει τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα σε κάθε εφαρμογή. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενισχύουν την παραγωγικότητα, σας βοηθούν να αναλύσετε καλύτερα τα στοιχεία σας, και μένουν πάνω από το παιχνίδι στο σημερινό με γρήγορο ρυθμό περιβάλλον εργασίας!

 

Το γραφείο το 2019 υπέρ συν το λογισμικό είναι χρήση διάρκειας ζωής μετά από ενεργοποιεί και μεταφορτώνει στο llaptop σας!

 

Εμπορικό σήμα Microsoft
Απελευθερωμένος σε: 24-09-2018
Τύπος προγράμματος Πακέτο προγραμμάτων Office
Σχήμα Μιάς χρήσεως ψηφιακή άδεια
Γλώσσα ΕΕ πολύγλωσση (είναι δυνατό να αλλαχτούν οι γλωσσικές τοποθετήσεις μετά από την εγκατάσταση τα πρόσθετα γλωσσικά πακέτα είναι επίσης διαθέσιμα για να μεταφορτωθούν και να εγκατασταθούν χωριστά)
Περιλαμβάνει Προοπτική, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, εκδότης, πρόσβαση, OneDrive, Skype για την επιχείρηση

 

 

 

 

 

Γραφείο 2019 υπέρ συν την πλήρη συσκευασία USB:

Επαγγελματίας γραφείων παραθύρων συν το βασικό λογισμικό του 2019 για το PC 1

 

Πώς να χρησιμοποιήσει τον επαγγελματία γραφείων 2019 συν το κλειδί:

Βήμα 1: Αντιγράψτε μεταφορτώνει τη σύνδεση ότι σας στέλνουμε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη μηχανή αναζήτησης Διαδικτύου.
Βήμα 2: Μεταφορτώστε το φάκελλο εγκαταστάσεων λογισμικού.
Βήμα 3: Χρησιμοποιήστε τον προωθητή οργάνωσης στο φάκελλο και εγκαταστήστε το γραφείο.
Βήμα 4: Ακολουθήστε τις υπαγορεύσεις για να τελειώσετε τη διαδικασία εξαγοράς.

 

Παρέχουμε το Keycode, αυτοκόλλητη ετικέττα COA, Keycard, πλήρης συσκευασία DVD/USB!

Η υπηρεσία μας
  • Απαντήστε η έρευνά σας σε 24 ώρες απασχόλησης.
  • Το πεπειραμένο προσωπικό απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας στα ρευστά αγγλικά.
  • Για τη συσκευασία, η προσαρμοσμένη απαίτηση είναι διαθέσιμη, OEM&ODM είναι ευπρόσδεκτο.
  • Ειδικές έκπτωση και προστασία της περιοχής πωλήσεων που παρέχονται στο διανομέα μας.
Στοιχεία επαφής

Διευθυντής πωλήσεων: Μπορέστε να μηνύσετε

Ταυτότητα Skype: ζήστε: .cid.d1a110af97233de

Whatsapp: +86-13512773412

Επαγγελματίας γραφείων παραθύρων συν το βασικό λογισμικό του 2019 για το PC 2

 

W

Στοιχεία επικοινωνίας
sales