Σε απευθείας σύνδεση γνήσιο εξηντατετράμπιτο DVD Microsoft Windows 10 επαγγελματίας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Παράθυρα 10 άδεια Profesional
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 PC
Τιμή: Contact us
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 1-2 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Dhgate πληρώστε, MoneyGram, Payssion, Bitcoin
Δυνατότητα προσφοράς: 10000/week
Τύπος έκδοσης: Windows10 υπέρ λιανικό κλειδί αναπροσαρμογών Ενεργοποίηση: 100% ενεργοποίηση on-line συνολικά
Αριθμός αδειών: 1PC, απεριόριστη διάρκεια Εμπορικό σήμα: Mircosoft
Θέση προϊόντων: Απόθεμα Πιστοποίηση:: Πιστοποιημένο λογισμικό
Υψηλό φως:

Κερδίστε 10 επαγγελματικό DVD

,

Κερδίστε 10 υπέρ εξηντατετράμπιτο Dvd

Το σε απευθείας σύνδεση γνήσιο Microsoft Windows 10 επαγγελματικό εξηντατετράμπιτο πακέτο cOem DVD για τον υπολογιστή

 

Παράθυρο 10 επαγγελματική επισκόπηση

, Τα παράθυρα 10 υπέρ χτίζονται για την επιχείρηση

Εάν η συσκευή σας χάνεται ή κλέβεται, BitLocker και BitLocker για να πάνε βάζουν όλα στο lockdown, έτσι κανένας δεν μπορεί αλλιώς να έχει πρόσβαση στα συστήματα ή τα στοιχεία σας. Τα αρχεία γραφείων σας όπως το Excel, το Word, και το PowerPoint παίρνουν αυτόματα αποθηκευμένα στο σύννεφο, το οποίο ενεργεί ως εικονική σε απευθείας σύνδεση κίνηση, έτσι μπορείτε να μοιραστείτε και να εργαστείτε στα έγγραφα σε πραγματικό - χρόνος.

Σύνδεση με το μακρινό υπολογιστή γραφείου για να χρησιμοποιήσει τα παράθυρά σας 10 υπέρ PC ενώ στο σπίτι, στο δρόμο, ή οπουδήποτε υπάρχει μια σύνδεση στο Διαδίκτυο. Δημιουργήστε το ιδιωτικό app σας τμήμα στο κατάστημα παραθύρων για την κατάλληλη πρόσβαση στα apps που χρειάζεστε τα περισσότερα

Εικόνα

Επιλογές έναρξης

Συνδυάζοντας τις δυνάμεις των υπέρ εκδόσεων των παραθύρων 8 και των παραθύρων 7, παίρνετε ένα γνωστό λειτουργικό σύστημα με υβριδικές επιλογές έναρξης που περιέχουν σημαντικοί τα ικανοποιημένα και συχνά χρησιμοποιημένα προγράμματά σας. Μπορείτε να καρφώσετε τα apps και τις συμπάθειες έτσι είναι έτοιμοι και περιμένοντας σας.

 

Άκρη της Microsoft

Η μηχανή αναζήτησης Ιστού ακρών της Microsoft σας αφήνει να γράψετε ή να δακτυλογραφήσετε τις σημειώσεις άμεσα για τα webpages και να τις μοιραστείτε με άλλα. Επιπλέον, επιτρέπει σε σας για να διαβάσει τα σε απευθείας σύνδεση άρθρα χωρίς αποσπάσεις της προσοχής καθώς επίσης και να σώσει τους αγαπημένους ιστοχώρους σας.

 

Ενισχυμένη εξέταση

Η θραύση μέχρι τέσσερα apps σε ισχύ έτσι εσείς μπορεί να δει όλους τους ανοικτούς στόχους κατά μια ενιαία άποψη. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τους εικονικούς υπολογιστές γραφείου όταν χρειάζεστε περισσότερο διάστημα ή θέλετε να ομαδοποιήσετε apps ή πράγματα από το πρόγραμμα.

Κατάστημα παραθύρων

Όλες οι αγορές σας που γίνονται σε κάθε παράθυρα 10 τη συσκευή μπορούν να αντιμετωπισθούν στο κατάστημα παραθύρων. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση apps, παιχνίδια, μουσική, κινηματογράφοι, και η TV παρουσιάζει στο συμβατό υπολογιστή, την ταμπλέτα, ή το smartphone σας.

 

Cortana

Με τον εικονικό ψηφιακό προσωπικό βοηθό σας που επιτρέπεται, μπορείτε να πάρετε τη στιγμιαία πρόσβαση στις κεντρικές δράσεις με Cortana. Μαθαίνει με τον καιρό να σας βοηθά καλύτερα να ολοκληρώσετε τους στόχους σας με να παραδώσει τις υπενθυμίσεις τη σωστή στιγμή και τη θέση.

Πολλαπλάσιοι τρόποι να αλληλεπιδράσει με τον υπολογιστή σας

Εκτός από τη χρησιμοποίηση ενός πληκτρολογίου και ενός ποντικιού, τα παράθυρα 10 υποστηρίξεις αγγίζουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα έτσι μπορείτε να γράψετε, να τρυπήσετε, και τυλίγετε μέσω αυτό που κάνετε.

Συνέχεια

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα συνέχειας επιτρέπει σε σας για να μεταπηδήσει εύκολα από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο στην οθόνη επαφής - και ρυθμίζει το OS για να χειριστεί κάθε σενάριο αποτελεσματικότερα. Συνδέετε απλά ή αποσυνδέετε περιφερειακό σας και επιλέγετε τον τρόπο σας από μια υπερεμφανιζόμενη επιφυλακή. Όταν θέλετε μόνο την υποστήριξη οθονών επαφής, όλα τα apps πηγαίνουν πλήρης οθόνη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις χειρονομίες για να πλοηγήσετε. Όταν πηγαίνετε πίσω στον τρόπο υπολογιστών γραφείου με το ποντίκι και το πληκτρολόγιο, apps επανελάτε στα παράθυρα υπολογιστών γραφείου και πλοηγείται αποτελεσματικότερα με ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι. Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε τα παράθυρα 10 smartphone με ένα εξωτερικό όργανο ελέγχου για μια εμπειρία κοντινός-desktop.

 

Πρόσβαση Xbox ένα περιεχόμενο

Με μια προαιρετική ζωντανή χρυσή ιδιότητα μέλους Xbox, μπορείτε να ρεύσετε και να παίξετε έναν επίλεκτο αριθμό παιχνιδιών από το Xbox σας ένα άμεσα στα παράθυρά σας 10 PC. Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να καταγραφεί gameplay και να ανταγωνιστούν ενάντια στους παίκτες κονσολών στα υποστηριγμένα παιχνίδια.

Συσκευασμένος με χρήσιμο Apps

Τα παράθυρα 10 υπέρ έρχονται με τα ενσωματωμένα apps όπως τους χάρτες, τις φωτογραφίες, το ταχυδρομείο & το ημερολόγιο, τη μουσική, και το βίντεο. Αυτά τα apps χρησιμοποιούν τη Microsoft OneDrive για να υποστηρίξουν τις πληροφορίες και το συγχρονισμό σας χωρίς ραφή στα παράθυρά σας 10 συσκευές, έτσι δεν είστε ποτέ μακριά από αυτό που χρειάζεστε.

Γρήγορες λεπτομέρειες
Θέση προϊόντων:
Απόθεμα
Τύπος:
Λειτουργικό σύστημα
Λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται:
DOS, Linux, Mac, παράθυρα
Τύπος έκδοσης:
Διαδίκτυο
Εμπορικό σήμα:
Microsoft
Πρότυπος αριθμός:
κιβώτιο
Θέση προέλευσης:
Ηνωμένες Πολιτείες
Όνομα προϊόντων:
Κερδίστε 10 υπέρ
Ενεργοποίηση:
100% ενεργοποίηση on-line συνολικά
Εξουσιοδότηση:
Χρόνος ζωής
Γλώσσα:
Muliti-γλώσσα
Εμπορικό σήμα:
Mircosoft
Πιστοποίηση:
Επικυρωμένος η Microsoft συνεργάτης
Χρόνος παράδοσης:
Winthin 1 ημέρα
Λειτουργικό σύστημα:
Windows10 υπέρ
Η συσκευασία περιλαμβάνει:
Coa+DVD πακέτο cOem

Συσκευασία & παράδοση

Πωλώντας μονάδες:
Ενιαίο στοιχείο
Ενιαίο μέγεθος συσκευασίας:
10X5X1 εκατ.
Ενιαίο ακαθάριστο βάρος:
0,100 κλ
Τύπος συσκευασίας:
Μπορέστε να παραδοθείτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας, το κόστος που επιβαρυνόμαστε
Χρονική ανοχή:
Ποσότητα (κομμάτια) 1 - 500 >500
Est. Χρόνος (ημέρες) 4 Για να συζητηθεί

 

Οποιεσδήποτε προβλήματα ή ερωτήσεις παρακαλώ μας έρχονται σε επαφή με οποτεδήποτε:
Skype: 8615999540212
Whatsapp: + 8615999540212
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@computerpc-system.com
 
Ετικέττες: το γραφείο το 2016 μεταφορτώνει το γραφείο 2019 βασικό παράθυρο 10 προϊόντων κλειδί
 
 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Echo

Τηλεφωνικό νούμερο : 8615999540212

WhatsApp : +8615999540212