Μεταφορτώστε το βασικό επαγγελματία του Microsoft Office το 2016 συν το παράθυρο 7 10 για 5 ΧΡΗΣΤΗ/PC

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Sku-08309
Ποσότητα παραγγελίας min: 5 pc
Τιμή: Contact us
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 1-2 μέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Dhgate πληρώστε, MoneyGram, Payssion, Bitcoin, Alibaba
Δυνατότητα προσφοράς: 10000/εβδομάδα
όνομα: 2016 επαγγελματίας γραφείων συν Περιλάβετε: keycard + dvd κιβώτιο
Λειτουργικά συστήματα: παράθυρο 7 .8.1 .10 Τύπος συστημάτων: Σύστημα λογισμικού της Microsoft
Ενεργοποίηση: 100% σε απευθείας σύνδεση Γλώσσα: Κανένας γλωσσικός περιορισμός
Υψηλό φως:

το γραφείο το 2019 μεταφορτώνει

,

γραφείο 2019 κας

Μεταφορτώστε το βασικό επαγγελματία του Microsoft Office το 2016 συν ολοκαίνουργιο για 5 ΧΡΗΣΤΗ/PC

 

Αυτός ο επαγγελματίας του Microsoft Office το 2016 συν είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για τα άτομα που θέλουν την οργάνωση και την απλότητα εκτός από το πλήρης-χαρακτηρισμένο, ενημερωμένο λογισμικό της Microsoft. Ο επαγγελματίας γραφείων το 2016 συν έρχεται με τις πιό πρόσφατες εκδόσεις του Word,

 

Excel, PowerPoint, προοπτική, OneNote, και εκδότης.

Ο επαγγελματίας γραφείων συν την ανοικτή άδεια απαιτεί τα παράθυρα 10, παράθυρα 8,1, παράθυρα 8, παράθυρα 7 Service Pack 1, παράθυρα 10 κεντρικός υπολογιστής, κεντρικός υπολογιστής 2012 R2 παραθύρων, κεντρικός υπολογιστής το 2012 παραθύρων ή κεντρικός υπολογιστής 2008 R2 παραθύρων. εγγυώμαστε ότι κάθε πακέτο προγραμμάτων Office που πωλούμε είναι 100 τοις εκατό γνήσιο.

 

Ο επαγγελματίας γραφείων συν τις προσφορές ένα πλήρες σύνολο εργαλείων και για την παραγωγικότητα ατόμων και ομάδων και συνδέει τους χρήστες με τις θεμελιώδεις επιχειρησιακές διαδικασίες. Τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ολοκλήρωσης επιχειρηματικών κεντρικών υπολογιστών παρέχουν στην ολοκλήρωση έξω--ο-κιβωτίων τις λύσεις κεντρικών υπολογιστών επιχειρησιακής παραγωγικότητας της Microsoft συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού υπολογιστή της Microsoft SharePoint, κεντρικός υπολογιστής ανταλλαγής της Microsoft.

 

Επαγγελματίας του Microsoft Office 2016 συν - απαιτήσεις συστημάτων

 

 

Πλατφόρμα Παράθυρα
Υποστηριγμένα λειτουργικά συστήματα
  • Παράθυρα 10
  • Παράθυρα 8,1
  • Παράθυρα 8
  • Παράθυρα 7 Service Pack 1
  • Παράθυρα 10 κεντρικός υπολογιστής
  • Κεντρικός υπολογιστής 2012 R2 παραθύρων
  • Κεντρικός υπολογιστής 2012 παραθύρων
  • Κεντρικός υπολογιστής 2008 R2 παραθύρων
Επεξεργαστής 1 Ghz ή γρηγορότερος επεξεργαστής x86 ή x64 με το σύνολο οδηγίας SSE2
Μνήμη τυχαίας προσπέλασης 2 RAM ΜΒ
Χώρος στο δίσκο 3 ΜΒ

 

Άδεια του Microsoft Office 2016 - 

Το Microsoft Office είναι σε πολλές περιπτώσεις ένα αναπόφευκτο πακέτο λογισμικού για τις επιχειρήσεις, αλλά και για τους εγχώριους χρήστες. Αν και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, είναι όχι πάντα πρακτικές και η συσκευασία γραφείων από τη Microsoft προτιμάται συχνά. Το πλεονέκτημα των αναφερθεισών εναλλακτικών λύσεων είναι ότι είναι μερικές φορές ελεύθερες. Το Microsoft Office κοστίζει ένα βαρύ ποσό χρημάτων, ή πληρώνετε κάθε μήνα μέσω μιας μορφής συνδρομής. Ευτυχώς, μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα σε μια άδεια για το Microsoft Office το 2016. Μπορείτε να μας έρθετε σε επαφή με και για το Microsoft Office το 2016 και για άλλες εκδόσεις του MS Office. Προσφέρουμε επίσης το MS Office το 2016 για τη Mac. Ψάχνετε επίσης μια άδεια για το λογισμικό της Microsoft παραθύρων 10, παραθύρων 7 ή άλλο; Υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι μπορούμε να είμαστε υπηρεσίας.

Microsoft Office 2016 στην περιεκτικότερη έκδοση

Η έκδοση PC του Microsoft Office το 2016 που προσφέρεται από μας είναι ο πιό εκτενής επαγγελματίας συν την έκδοση. Φυσικά θα βρείτε εδώ τα γνωστά προγράμματα όπως το Word, το Excel, το PowerPoint και η προοπτική. Εντούτοις, αυτή η συσκευασία περιέχει επίσης τα άλλα προγράμματα γραφείων, όπως η πρόσβαση, OneNote και ο εκδότης. Και οι εγχώριοι χρήστες και οι επιχειρήσεις έχουν αρκετά περισσότερο από αυτής της συσκευασίας γραφείων. Να ενδιαφέρει για τις επιχειρήσεις είναι ότι μπορείτε επίσης να αγοράσετε το πρόγραμμα και Visio κρατών μελών από μας, επίσης σε ευνοϊκές τιμές.

Μπορείτε να σκεφτείτε ότι η περιεκτικότερη συσκευασία επομένως θα είναι πολύ ακριβή. Αυτό είναι επίσης η περίπτωση με άλλους προμηθευτές, αλλά όχι εάν αγοράζετε αυτήν την συσκευασία σε Gadgetsalarm. Για τη Mac, προσφέρουμε την έκδοση σπιτιών & επιχειρήσεων του Microsoft Office το 2016. Αυτή η συσκευασία περιέχει το Word, το Excel, το PowerPoint, προοπτική και OneNote. Αρκετοί για τους περισσότερους χρήστες.

Γιατί το Microsoft Office το 2016 προτιμάται

Μπορείτε να εξοικειωθείτε με τις εναλλακτικές λύσεις στο Microsoft Office το 2016, όπως OpenOffice ή LibreOffice. Είστε φυσικά ελεύθεροι να επιλέξετε ένα από αυτά τα ελεύθερα προϊόντα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τα προβλήματα με τη μετατροπή. Κάποιος σας στέλνει μια αστεία ή πληροφοριακή παρουσίαση του PowerPoint; Κατόπιν υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι θα υπάρξουν προβλήματα με το σχεδιάγραμμα όταν το ανοίγετε σε μια άλλη συσκευασία. Αντιθέτως, αυτό είναι επίσης η περίπτωση, οι άνθρωποι με το PowerPoint μπορούν όχι πάντα κατάλληλα να επιδείξουν τα αρχεία σας εάν έγιναν σε μια διαφορετική συσκευασία γραφείων.

Αυτό μπορεί ήδη να είναι ένα πρόβλημα για τους ιδιώτες. Αυτό ισχύει επιπλέον για τις επιχειρήσεις. Εάν επικοινωνείτε με άλλες επιχειρήσεις, δεν μπορείτε πραγματικά να βρείτε τα αρχεία που το άλλο πρόσωπο δεν μπορεί να επιδείξει κατάλληλα. Και αντίστροφα, δεν μπορείτε να το καταστήσετε σαφές ότι δεν μπορείτε να δείτε τα αρχεία του Microsoft Office τους κατάλληλα. Η προοπτική είναι επίσης η τυποποιημένη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις επιχειρήσεις. Μεταξύ άλλων, επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους εμπορικούς κεντρικούς υπολογιστές ανταλλαγής. Άλλες συσκευασίες γραφείων δεν έχουν βρεί ακόμα μια εναλλακτική λύση για αυτό που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις που οι επιχειρήσεις θέτουν για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους.

 

μετά από τα προγράμματα συμπεριλαμβάνεται στον επαγγελματία γραφείων το 2016:

 

 

Μας ελάτε σε επαφή με:


Μεταφορτώστε το βασικό επαγγελματία του Microsoft Office το 2016 συν το παράθυρο 7 10 για 5 ΧΡΗΣΤΗ/PC 0 Skype: +8615999540212

Μεταφορτώστε το βασικό επαγγελματία του Microsoft Office το 2016 συν το παράθυρο 7 10 για 5 ΧΡΗΣΤΗ/PC 1 Whatsapp: + 8615999540212

        Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το sales@computerpc-system.com
 
Ετικέττες: το γραφείο το 2016 μεταφορτώνει το γραφείο 2019 βασικό παράθυρο 10 προϊόντων κλειδί


 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Echo

Τηλεφωνικό νούμερο : 8615999540212

WhatsApp : +8615999540212