Μας ελάτε σε επαφή με
Frank

msoftware365

Msoftware365

Καλή υπηρεσία

Καλή ποιότητα

Καλή συνεργασία

  • msoftware365
  • msoftware365
  • msoftware365
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής, Άλλα
Μάρκες Microsoft, πλίθα, Norton Αριθμός Υπαλλήλων 200~300
Ετήσιες πωλήσεις 1,000,0000-5,000,0000 Ιδρύθηκε Έτος 2014
Εξαγωγή pc 80% - 90%
Εισαγωγή

Msoftware365 καθιερωμένη ως το 2014 εστίαση στο λογισμικό. Εγκρινόμαστε από τον προστιθεμένης αξίας μεταπωλητή της Microsoft και εστιάζουμε να καταστήσουμε το ευκολότερο να αγοράσουμε το εμπορικό λογισμικό σε μια ανταγωνιστική αξία της επιχείρησης/της οργάνωσης παγκόσμιων.

 

Η προσφορά μας επιχείρησης/επιχειρήσεων:
Χονδρικό εμπόριο λογισμικού του Microsoft Windows: Τα παράθυρα 10, παράθυρα 7, παράθυρα 8,1, κεντρικός υπολογιστής το 2016, παράθυρα παραθύρων χωρίζουν το 2012, τα παράθυρα χωρίζουν το 2008, κεντρικός υπολογιστής SQL, γραφείο το 2019, γραφείο το 2016, γραφείο το 2013, γραφείο το 2013, γραφείο 365 παραθύρων και ούτω καθεξής.

Τύπος λογισμικού: κλειδί/κώδικας, sticker/COA, κιβώτιο το /package
 

Ευπρόσδεκτοι χονδρέμποροι για να μας έρθουμε σε επαφή με, θα σας δώσουμε στο καλό pricie.

Ιστορία

Το Msoftware365 απλοποιεί το λογισμικό που αγοράζει και διαδικασία χορήγησης αδειών. Παρέχουμε στους πελάτες όλων των μεγεθών και των αναγκών ένα comprehe

Υπηρεσία

Το κλειδί και μεταφορτώνει τις συνδέσεις θα στείλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας μέσα σε 8 ώρες. Παρακαλώ μην μοιραστείτε το κλειδί, ή το εγκαταστήστε στους διαφορετικούς υπολογιστές. Προσφέρουμε την πλήρη διάρκεια ζωής επιστροφής ποσού αλλά πέρα από τα χρησιμοποιημένα κλειδιά δεν θα πάρει την εξουσιοδότηση.


Δεν πωλούμε το χρησιμοποιημένο λογισμικό, τις αξιολογήσεις, ή τις δοκιμαστικές εκδόσεις. Εάν, μετά από να λάβετε την αγορά σας, αισθανθείτε ένα λάθος έχει εμφανιστεί, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με αμέσως και θα θεραπεύσουμε το ζήτημα ανά επιστροφής πολιτική 30 ημερών μας.

 

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, pls ελάτε σε επαφή με:

το office@computerpc-system.com

το sales@computerpc-system.com

Η ομάδα μας

Μια ομάδα που το σύνολο της εμπειρίας και της ενέργειας για να παρέχει τις ανταγωνιστικές τιμές και την άριστη υπηρεσία τίθεται μαζί για την ευρεία σειρά πελατών μας.